Wat is Edelsteen therapie?

Edelsteentherapie is een holistische therapie die kan worden toegepast bij ziekte en/of disbalans om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Heeft u bijvoorbeeld last van ‘vage’ klachten of zit u emotioneel niet lekker in uw vel, dan kan edelsteentherapie de oplossing zijn. Misschien bent u al in het medische circuit eventueel al met medicijnen behandeld, maar blijft u last houden. Dit komt doordat de symptomen bestreden worden, maar niet de balans tussen lichaam, geest en ziel hersteld wordt.

Bij edelsteentherapie wordt er vanuit gegaan dat alles bestaat uit energieën en trillingen.
De levensenergie komt via onze kruinchakra binnen en stroomt door de chakra’s en via de meridianen verder naar onze organen en weefsels. Disbalans en ziekte kunnen ontstaan als een trilling verandert doordat een orgaan of deel van ons verstoord is in het ontvangen of doorgeven van energie.
Edelstenen hebben elk een eigen energieveld en trillingsfrequentie die ze afgeven aan de omgeving om hen heen. Onder andere de
kleur, dichtheid, soort, textuur, hardheid en chemische samenstelling van de steen zijn bepalend voor de werking. Iedere soort edelsteen heeft een eigen betekenis en kracht waar hij in het bijzonder op werkt.

Als edelsteentherapie bij u nodig is zal ik op basis van intuïtie en met behulp van de biosensor de juiste stenen voor u uitzoeken. Nadat ik uw chakra’s met elkaar verbonden heb, waardoor de energie in een vloeiende beweging van uw kruin naar de aarde kan stromen, leg ik de stenen op verschillende punten op en om uw lichaam. De stenen geven hun trilling en energie af en zullen daarmee de energie en trillingen van de cellen in uw lichaam beïnvloeden. Zoals eerder beschreven ontstaat er een ziekte of disbalans als de trillingen van uw cellen de energiestromen verstoren. Met behulp van de edelstenen zullen de trillingen aangepast worden, waardoor de energie weer vloeiend zal stromen en het zelf genezend vermogen van uw lichaam, geest en ziel hersteld zal worden.

Na de behandeling laat ik u een steen uitzoeken die u mag houden en bij u kunt dragen. U zult verbaasd staan dat u met uw eigen intuïtie de juiste steen uitzoekt.

© Copyright - Adi-Shakti