Wat is Sensi therapie?

Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

Sensi-Therapie

De Sensi-Therapie is een veelzijdige holistische therapievorm waarin met een verzameling van verschillende behandelingstechnieken en methoden gewerkt kan worden. Met behulp van een biosensor wordt gemeten en vastgesteld aan welke behandeling(en) uw lichaam en geest behoefte hebben op dat moment. De sessies zijn volledig persoonlijk maatwerk, geen enkele zal dezelfde zijn. Voorbeelden van behandelingen die tijdens een Sensi Therapie sessie kunnen worden toegepast zijn edelsteentherapie, holistisch pulsing, (drukpunten)massage, emotional freedom technique, voeding- en allergiemeting.

Bij Sensi-Therapie wordt naar het gehele lichaam en geest gekeken. Sensi-therapie herstelt de balans tussen lichaam en geest, en helpt om blokkades en gifstoffen uit het lichaam te laten verdwijnen. Het zelf genezend vermogen wordt hersteld en u zult meer zelfvertrouwen krijgen. Na slechts enkele behandelingen zult u beter in uw vel zitten.

Als u last heeft van bijvoorbeeld een burn-out, stress, slaapproblemen, vermoeidheidsklachten, depressie, pijnklachten zoals migraine, stralingsbelasting, overspannenheid, onzekerheid, moeite met grenzen stellen, angsten of fobieën, dan kan Sensi-Therapie zeer effectief voor u zijn. Ook is Sensi-Therapie zeer geschikt voor hoog sensitieve kinderen en volwassenen.

Let wel, Sensi-Therapie is geen vervanging van reguliere medicatie en behandelingen. Raadpleeg altijd een arts bij klachten. Sensi-Therapie kan wel een goede aanvulling zijn om het herstelproces te versnellen.

VOEDING- EN ALLERGIEMETING
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘ tijdelijke gifstoffen ‘ in het lichaam meer bij.

DIEËTEN
Een tijdelijk uitgemeten dieët brengt het voedingspatroon weer in balans.

ORTHOMOLECULAIR
Soms is het noodzakelijk om dit dieët aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

DRUKPUNTMASSAGE

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

HOLISTIC PULSING

Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

WERKEN EN BEHANDELEN MET ETHERISCHE OLIE

Uitleg over etherische olie. Je eigen olie samenstellen. Werken met de olie op de bovis-eenheden, werken op de reflexpunten, werken op de orgaangebieden. Leren te behandelen op afstand met etherische olie (werkt perfect!).

E.F.T.

(Emotional Freedom Techniek) Deze techniek maakt gebruik van het door Dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma e.d. Ook hier weer, eenvoudig om te leren effectief in het gebruik. De Emotionaal Freedom Techniek komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

Uit ervaring is gebleken dat de SensiTherapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.

© Copyright - Adi-Shakti